loading...
asdsadasds

Surpriza pentru ROMANII DIN STRAINATATE ! Statul ROMAN ofera o compensatie + alocatie pentru copiii celor plecati in strainatate!

O noua lege s-a adoptat zilele acestea , spre bucuria si surprinderea ROMANILOR DIN STRAINATATE care pot beneficia acum de o compensatie de 495 Euro / Luna pentru cei ce muncesc in strainatate de mai mult de 3 luni de zile , iar pentru copii acestora o alocatie de 250 Euro / Luna in conditiile in care au sub 18 ani si sunt inscrisi la cursuri .


Aceasta lege vine in ajutorul celor plecati in strainatate , dar banii acestia ii vor primi in tara dupa ce depun actele corespunzatoare . Banii sunt virati in contul tutorelui in cazul alocatiilor pentru copii acest lucru intamplandu-se intr-un cont deschis in Romania !
Toate acestea vor intra in vigoare de pe data de 04.04.2016 (luni) !Pentru cei interesati vom lasa detalii despre cum sa acceseze acesti bani maine dupa punere in vigoare a legii ! Urmariti acest site pentru alte informatii si distribuiti continutul acesta !
VA RUGAM FRUMOS SA DATI SHARE PENTRU A AFLA CAT MAI MULTI ROMANI DIN STRAINATATE !
                                                                 
Previous
Next Post »
a